Древните Перси ,са имали един начин за намиране на решения!Напиват се яко вечерта,на сабахлем,кои оживеят,зимат некво решение още докато не знаят живи ли са и ето я истината!!!!!Мнооо са били мъдри,с един куршум/май е по правилно с една стрела/ две агнета или па неква друга гад!!Ем във виното е истината ,ем утрото е по мъдро от вечерта!!А,ти да видиш евати гяволите

И аз реших да се праим снощи мъдро пиян,са че ви споделим кви истини ме налегнаха днеска.Направо ме обладаха тия истински истини
А именно- намешали се Рептилията некъде,барабар с бременските музиканти,нещата придобиват апокалиптичен характер!!!!Що ли ?се питах след 4 ракия,плюс десетина стандартни въпроса от рода ,,тии меене жавашли ма беееи,,И отговора така ме резна сабалем ,че още ми се връти кеменето.Единият си има талант да сее раздори и да излиза невинен от ситуацията,а другите от чиста липса на неврони !Бах тая ракия,кви 45 мъдрости в секунда,она си е напрао 50истини в миг!?Дам,е са ме ковна още една-кво си напраиш сам,10 сандовци не могат да ти го направят

Продължението утре,явно ми минава махморлука.